Blonde kapsels 2015
Blonde kapsels 2015 | blond halflang haar

Seven Signs You’re In Love With Blond Halflang Haar | Blonde Halflang Haar

30 views
Blonde kapsels 2015 - blond halflang haar
Blonde kapsels 2015 – blond halflang haar | blond halflang haar

Image Source: katharinna.com

In dit seizoen nemen we afscheid van alle klassieke mannenkapsels met scheidingen, de pompadour en de opgeschoren koppies van Peaky Blinders. Deze hebben we nu al genoeg gezien. Kort en kleur is nu de trend. Probeer deze lente eens wat anders dan wat je al een paar jaar draagt. Je zult zien dat een nieuw kapsel wonderen kan doen en voor fijne complimenten zal zorgen. Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak bij de kapper of barbier!

Zie de foto bovenaan deze pagina. Allereerste een trend die nooit uit de mode zal gaan: het korte koppie dat in kappersjargon de naam Buzz Cut draagt. Gewoon standje kort met de tondeuse rondom. Het ziet er niet alleen heel stoer uit, maar je bent ’s morgens ook direct klaar met je haar. Superhandig!

Ben je trots op je dikke bos haar met lange lokken? Laat deze lekker groeien en laat het knippen in een bob. Dit is de perfecte lengte voor lang haar dit seizoen. Kijk samen met je kapper of barbier hoe je een zo’n natuurlijk mogelijke look kunt creëren.

Kapsels Halflang Blond Für Korte Haarstijlen Kapsels Medium Lang ..
Kapsels Halflang Blond Für Korte Haarstijlen Kapsels Medium Lang .. | blond halflang haar

Image Source: kapsels2018.info

Ben je toe aan een wat avontuurlijker kapsel? Kies dan voor een Buzz Cut en verf vervolgens je haar. Alle kleuren zijn mogelijk: groen, paars of blauw. Maar je kunt ook kiezen voor blonderen of een roodtint. Kijk voor inspiratie naar de kapsels van mannen als Frank Ocean of Pharrell Williams.

In de VS is dit kapsel al een tijdje een trend onder de naam Flowbee. Dit is een soort stofzuiger die men jarenlang gebruikte om haar te knippen. Door de zuigkracht kwam het haar overeind te staan en kon de kapper het makkelijk korter knippen. Het resultaat was vroeger vooral praktisch, maar nu juist lekker rommelig en nonchalant. De lengte zit tussen heel kort en wat langer in, waardoor het overeind blijft staan. Een goede kapper brengt wat structuur in de chaos. Zoals je ziet zijn mannen als Ryan Gosling en Robert Pattinson de grote trendsetters.

Best Soort Kapsel Voor Halflang Haar Jaar 14 | Style Kapsel - blond halflang haar
Best Soort Kapsel Voor Halflang Haar Jaar 14 | Style Kapsel – blond halflang haar | blond halflang haar

Image Source: stylekapsel.com

Heb je kroeshaar? Laat het dan zien. Met een goede afro zul je altijd een stralend middelpunt zijn. Kies voor de volle bos die verwijst naar de jaren 70 of een wat subtiele variant uit de 90s.

De Caesar of rechte pony was al een tijdje een trend. Dit seizoen zie je een dronken variant. Dat dronken slaat op de wat rommelige versie van de klassieke pony. Voordeel is dat je het haar bovenop ook wat warrig kunt dragen. Dit kapsel combineert erg goed met een korte baard.

78 beste ideeën over Halflang Blond Haar op Pinterest ..
78 beste ideeën over Halflang Blond Haar op Pinterest .. | blond halflang haar

Image Source: pinimg.com

Rood of rossig haar is iets om trots op te zijn. Dus je mag dit best benadrukken. Ben je rossig of is je haar strawberry blond? Vraag je kapper of hij/zij het rood wat meer uit kan lichten. Dat hoeft niet direct knalrood of oranje, maar mag mooi subtiel. Deze kleur gaat goed in combinatie met de bob.

Heb je kroeshaar, maar voel je niets voor een afro? Laat dan je haar vlechten. Zorg dat het haar halflang is, zodat je de vlechten mooi naar achteren als cornrows kunt dragen of in een staartje.

Blonde kapsels en hippe haarkleuren - kapsels 14 -korte kapsels ..
Blonde kapsels en hippe haarkleuren – kapsels 14 -korte kapsels .. | blond halflang haar

Image Source: glamourista.nl

Bij het kiezen van een nieuw kapsel is het belangrijk dat je iets kiest dat bij jou en je haar past. Neem gerust wat foto’s van kapsels die je wel wat lijken mee naar de kapper en kijk dan samen wat past bij jouw haar en de vorm van je gezicht.

Via

Seven Signs You’re In Love With Blond Halflang Haar | Blonde Halflang Haar – blond halflang haar
| Pleasant in order to my weblog, within this period We’ll explain to you concerning keyword. And after this, this is actually the initial graphic:

Blond Archieven - Page 6 of 7 - Jongens kapsels - blond halflang haar
Blond Archieven – Page 6 of 7 – Jongens kapsels – blond halflang haar | blond halflang haar

Image Source: jongenskapsels.nl

Gallery for Seven Signs You’re In Love With Blond Halflang Haar | Blonde Halflang Haar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *