lang haar feestpruiken | 22feestpruiken.nl
lang haar feestpruiken | 22feestpruiken.nl | halflang haar krullen

Hoe Halflang Haar Krullen Uw Bedrijfsstrategieën Gaat Veranderen Halflang Haar Krullen

26 views

Weelderige krullen zijn hip dit seizoen, maar geen nood als je er voor enkele maanden vanaf wil: dankzij een keratinebehandeling kan je – net als Kim Kardashian – ook een glanzende, ultrasteile coupe bekomen. Het enige wat je nodig hebt is een paar uur geduld. In het kapsalon doen ze de rest. BV-kapper Jochen Vanhoudt van Clientology legt de kracht van keratine uit.

lang haar feestpruiken | 22feestpruiken
lang haar feestpruiken | 22feestpruiken | halflang haar krullen

Image Source: webshopapp.com

Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en je lokken voedt. Een keratinebehaldeling doet er een schepje bovenop, waardoor je haar zeer glad en glanzend wordt. Als je denkt dat Kim Kardashian haar lokken er altijd pico bello uitzien dankzij intensieve brushings, heb je het dus mis. Haar coupe zit vol keratine.

De laatste tien jaar zijn dit soort behandelingen in ons land aan een opmars bezig. Ze zijn sterk vergelijkbaar met de Brazilian blowout, die zijn ontstaan in het land van de samba. Het doel is hetzelfde: krul- en pluishaar tembaar maken door het te verzwaren. In het begin waren er veel producten die niet deugden, want ze bevatten chemische elementen om het haar te ontkrullen. Het grote nadeel? Als de keratine na drie maanden was uitgewerkt, bleef je met extreem uitgedroogd, kapot haar achter. Er zat er ook vaak formaldehyde in, een giftige stof die je beter vermijdt. Tegenwoordig zijn er nog steeds schadelijke producten in omloop, maar de evolutie heeft gelukkig ook veel goede alternatieven met zich meegebracht. Vraag altijd op voorhand aan je kapper met welke merken keratine er in het salon wordt gewerkt en haal de naam eens door Google – just in case.

Een voorbeeld van die positieve evolutie is het biologische gamma van Jean-Paul Myne, dat ik via internationale kappers op Instagram leerde kennen. Ik ben zelf erg onder de indruk. Zelfs de meest weelderige krullenbos kan ermee getemd worden. Vroeger zat je voor een keratinebehandeling drie tot vier uur bij de kapper. Je kreeg maximum tachtig procent van de krullen weg en betaalde een hoge prijs. Tegenwoordig gaat alles sneller, wat het kostenplaatje vermindert. En het effect is nog beter.

Kapsels halflang krullend haar 2014 - halflang haar krullen
Kapsels halflang krullend haar 2014 – halflang haar krullen | halflang haar krullen

Image Source: katharinna.com

De lichte versie

Bij keratinebehandelingen kun je voor verschillende sterktes kiezen. Ga je voor een lichte variant, dan wordt de krul verminderd, maar blijf er een slag je haar. Een beetje brushen na de behandeling is een must. Je hebt uiteraard geen last meer van vervelende pluisjes. Op anderhalf uur is je kapsel klaar. Reken voor korte kapsels op 150 euro, voor halflange kapsels 175 euro en voor lang haar 200 euro (inclusief onderhoudsproducten). Heb je extreem kapotte lokken, dan is eerst een voorbehandeling nodig. Het effect blijft gemiddeld drie maanden.

De zware versie

Kapsel Lang Haar Highlights - Modern Kapsel - halflang haar krullen
Kapsel Lang Haar Highlights – Modern Kapsel – halflang haar krullen | halflang haar krullen

Image Source: modernkapsel.com

Vandaag – en hier zit het revolutionaire aspect – kun je krullen voor de volle honderd procent wegkrijgen. Deze variant is duurder. Dames met kort, halflang of lang haar betalen respectievelijk 350, 400 en 450 euro (producten inbegrepen). Deze zware keratine blijft in je haar zitten, je moet dus enkel de uitgroei bijwerken. Daarvoor betaal je de prijs van een korte keratinebehandeling.

Weetjes

– Een keratinebehandeling kan op ontkleurd haar of een balayage, want de nieuwe generatie producten werkt louter verzorgend. De kleur kan wel iets warmer worden omdat keratine in de haarschubben dringt. Dit effect verdwijnt met een blauwe shampoo. Je mag je lokken ook meteen opnieuw verven. Kleur je je haar zelf? Mijd producten met sodium en parabenen.

Kapsels halflang haar krullen - halflang haar krullen
Kapsels halflang haar krullen – halflang haar krullen | halflang haar krullen

Image Source: ascelin.com

– Van zwemmen tot relaxen in de sauna: alles mag, het effect zal er niet minder op worden. Let wel: zoutwater is nefast voor keratine.

– Keratine mag niet op haar dat behandeld is met henna. Daarin zitten metaalverbindingen die een slechte reactie geven in combinatie met het eiwit.

– Deze behandeling is af te raden als je meer volume wil. Hiermee bereik je net het tegenovergestelde.

Kapsel voor halflang krullend haar - halflang haar krullen
Kapsel voor halflang krullend haar – halflang haar krullen | halflang haar krullen

Image Source: ascelin.com

– Het is mogelijk dat je haar iets sneller vet wordt en je vaker wasbeurten moet inlassen.

– Heb je van nature vettig haar en wil je deze behandeling? Dan is het aan te raden om ze drie centimeter van je hoofdhuid toe te passen.

Hoe Halflang Haar Krullen Uw Bedrijfsstrategieën Gaat Veranderen Halflang Haar Krullen – halflang haar krullen
| Pleasant for you to my own blog, in this moment I will demonstrate with regards to keyword. And from now on, this can be the 1st graphic:

Kapsel 2016 halflang haar - halflang haar krullen
Kapsel 2016 halflang haar – halflang haar krullen | halflang haar krullen

Image Source: tailinn.info

Gallery for Hoe Halflang Haar Krullen Uw Bedrijfsstrategieën Gaat Veranderen Halflang Haar Krullen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *