11 makkelijke kapsels - Libelle
11 makkelijke kapsels - Libelle | bruidskapsels halflang haar

Dit Is Wat Mensen Zeggen Over Bruidskapsels Halflang Haar | Bruidskapsels Halflang Haar

33 views

HARDERWIJK Brilliant in Hair is sinds 20 oktober geopend in de Donkerstraat 44. Het is veel meer dan een knipsalon. Met haar uitgebreide kennis over haar en al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak introduceert Bernadette Samsi uit Lelystad een haarwinkel.

11 makkelijke kapsels - Libelle - bruidskapsels halflang haar
11 makkelijke kapsels – Libelle – bruidskapsels halflang haar | bruidskapsels halflang haar

Image Source: static-smb.be

 

Samsi is al meer dan 20 jaar gediplomeerd kapster met veel specialisaties. ,,Ik heb eerst alle diploma’s op stijl geleerd en van bediende werd ik vakbekwaam. In Amsterdam heb ik een jaar voor kroeshaar en gekruld haar gestudeerd en daarna heb ik twee jaar in Engeland verder gestudeerd. Dat was bij de Ashia School of Artistic Hairdesign in Brixton London. Daar leerde ik alles over haarverlenging, knopen, bruidskapsels en alles wat trendy is. Zo heb ik ontzettend veel kennis opgedaan.”

Feestkapsels voor Kerst en Oud  - bruidskapsels halflang haar
Feestkapsels voor Kerst en Oud – bruidskapsels halflang haar | bruidskapsels halflang haar

Image Source: andrelon.nl

Samsi runde tien jaar een haarwinkeltje op het NS-station van Lelystad. Later ging ze tijdens de zomermaanden aan de Belgische kust werken. ,,Als het warm was, werkte ik van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s nachts.” Het toerisme zorgde voor grote drukte, maar Samsi wilde weer dichter bij huis aan de slag gaan. Haar oog viel op Harderwijk. ,,Ik heb marktonderzoek gedaan en vind dat Harderwijk een stad in beweging. Ook hier heb je een strand en toerisme en voor ondernemers is er veel te doen. Het leeft gewoon en dat is de reden om in Harderwijk mijn werk voort te zetten. Het is ook maar 20 minuten van huis.”

ALLE HAARTYPES Brilliant in Hair is gespecialiseerd in alle haarsoorten: stijl haar, gekruld haar en kroeshaar en haartoevoegingen. ,,Kroeshaar kun je ontkroezen en een curly is een permanentbehandeling voor kroeshaar. Gekruld haar kun je ontkrullen. Stijl haar knippen, verfen en föhnen we. Ook is er de normale permanentbehandeling. We hebben allerlei professionele haarproducten voor gekruld haar en kroeshaar.”

Bruidskapsel | Ornatrix Haarwerken - bruidskapsels halflang haar
Bruidskapsel | Ornatrix Haarwerken – bruidskapsels halflang haar | bruidskapsels halflang haar

Image Source: cronius.net

Een haarwinkel is nieuw in Harderwijk. Van pruiken, hair extensions, postiches (haarstukken) tot vlechten; alles is verkrijgbaar. In de etalage staan allerlei soorten pruiken: kort, halflang, lang en in allerlei kleuren en modellen. ,,De één komt voor een verlenging, de ander wil een modepruik voor voller haar of een pruik om medische redenen. Of iemand wil een postiche dat je zelf in en uit kan doen. Wij verlengen handgeknoopt, zonder plakken of lijmen. Dat zorgt voor langer en voller haar met een natuurlijk resultaat. We werken met 100 procent echt Aziatisch en Braziliaans haar, dat niet is te onderscheiden van het eigen haar. De meeste kapsalons werken met lijm, maar dat is een boosdoener die het haar snijdt en kapot maakt. Ons systeem is onschadelijk voor het haar. Zeker voor mensen die medische redenen als een ziekte of haaruitval hebben is dat belangrijk.”

Bruidskapsels Kort Haar Halflang Krullen | Motorcycle ..
Bruidskapsels Kort Haar Halflang Krullen | Motorcycle .. | bruidskapsels halflang haar

Image Source: blogspot.com

Een stagiaire en een kapster gaan haar ondersteunen. Samsi is gemotiveerd. ,,We hebben door mond-tot-mond-reclame nu al drukke dagen. Mensen zijn ontzettend enthousiast. Om klanten kennis te laten maken met de winkel worden als knipactie alle modellen voorlopig voor 10 euro geknipt.”

Donkerstraat 44 T: 06-19966777 Media

Ja, ik wil..
Ja, ik wil.. | bruidskapsels halflang haar

Image Source: hdcms.nl

Dit Is Wat Mensen Zeggen Over Bruidskapsels Halflang Haar | Bruidskapsels Halflang Haar – bruidskapsels halflang haar
| Allowed to be able to the blog site, with this moment We’ll explain to you in relation to keyword. And after this, here is the initial graphic:

Feestkapsels halflang haar - haar ideeën lang haar – ThuisKapper - bruidskapsels halflang haar
Feestkapsels halflang haar – haar ideeën lang haar – ThuisKapper – bruidskapsels halflang haar | bruidskapsels halflang haar

Image Source: thuiskapper.info

Gallery for Dit Is Wat Mensen Zeggen Over Bruidskapsels Halflang Haar | Bruidskapsels Halflang Haar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *