Kapsels Lang Haar Met Schuine Pony En Laagjes - Style Kapsel
Kapsels Lang Haar Met Schuine Pony En Laagjes - Style Kapsel | halflang haar in laagjes

12 Fantastische Vakantie-ideeën Voor Halflang Haar In Laagjes | Halflang Haar In Laagjes

30 views

Je hebt dun haar. So what? Dat je geen Victoria’s Secret waardige bos hebt betekent niet dat je leven minder is. Sterker nog, met het juiste kapsel ga je met allesbehalve slap en futloos haar door het leven. Dus wie graag wil weten welke kapsels het beste zijn voor meiden met dunner haar… Girlscene vertelt het je na de klik!

Kapsels Lang Haar Met Schuine Pony En Laagjes - Style Kapsel - halflang haar in laagjes
Kapsels Lang Haar Met Schuine Pony En Laagjes – Style Kapsel – halflang haar in laagjes | halflang haar in laagjes

Image Source: stylekapsel.com

Dun haar, dik haar… Wat maakt het eigenlijk uit? Zolang je kiest voor het juiste kapsel ziet je haar er altijd fabuleus uit. Enne, je hebt hier absoluut geen extensions voor nodig. Aan de hand van de kapsels van celebs weet je namelijk precies wat bij jou past. 

Pony
Alexa Chung weet hoe het werkt! Door haar kapper te vragen om blunt cut bangs weet ze zeker dat ze extra volume in het haar heeft na de knipbeurt. Een volle pony is namelijk één van de manieren om het haar meer body en meer gewicht te geven. 

Gelukkig nieuw..
Gelukkig nieuw.. | halflang haar in laagjes

Image Source: lottelovesbeauty.nl

Schouderlengte
Haar op schouderlengte is perfect voor meiden met dun haar. Hoe langer het haar, hoe meer de dikte benadrukt word. In het geval van iemand met dun haar is dit niet de beste look. Daarom is een schouderlengte een goede optie! Of in ieder geval, ga niet voor veel langer zoals Gwyneth het draagt op de foto. Nog beter is als je niet gaat voor een recht toe recht aan-look, maar voor een blunt cut kiest. Vermijd te veel laagjes.

Bob
Korte kapsels staan meiden met dun haar goed. Een bob is dus geen uitzondering! Dit model is tijdloos en staat bijna iedereen mooi. En weet je dat Karlie Kloss, Jennifer Aniston en zelfs Lauren Conrad deze stijl gerockt hebben? Je verkeert dus in ieder geval in goed gezelschap. Een bob waarbij het haar aan de voorkant langer is dan aan de achterkant creëert een voller kapsel. 

Trend 12 Kapsel In Laagjes Doen Je Jonger Lijken | Modern Kapsel - halflang haar in laagjes
Trend 12 Kapsel In Laagjes Doen Je Jonger Lijken | Modern Kapsel – halflang haar in laagjes | halflang haar in laagjes

Image Source: modernkapsel.com

Diepe zijscheiding
Op dit moment is Miranda Kerr in haar nopjes met een middenscheiding, maar tot die tijd droeg ze haar lokken vooral in een diepe zijscheiding. Laat dat nu perfect zijn voor meiden met dunner haar! Vertel de kapper om eerst een diepe zijscheiding te maken voordat hij of zij aan de slag gaat met de schaar. Hierdoor krijg je optisch meer volume in het haar. 

Lob
Tot slot één van Girlscene favorieten: de lob! Ashley Benson draagt het haar op deze manier in Pretty Little Liars en zie je hoe het haar haren dikker laat lijken? Het haar wordt eerst op een lengte geknipt waarbij een lengte tot op de schouder ideaal is. Vervolgens worden er lichte – lange! – lagen geknipt in het haar. Verdeel het haar in een middenscheiding en maak messy waves et voilà: een kapsel waar je ongetwijfeld veel complimenten over krijgt. 

Kapsels halflang golvend haar - halflang haar in laagjes
Kapsels halflang golvend haar – halflang haar in laagjes | halflang haar in laagjes

Image Source: kapsels-foto.com

Tips
– Waves geven het haar meer body, waardoor het voller oogt. Ashley Benson geeft hierbij het goede voorbeeld! 
– Vraag standaard om een blunt cut, perfect geknipte kapsels kun je beter links laten liggen
– Texturizing spray is jouw beste vriend en mag niet ontbreken in jouw kast. Dit geeft het haar meer textuur en een rommelige uitstraling, waardoor het lijkt alsof je meer haar hebt zonder dat je een mat nep haar in je haren hangt. 😉

Welk kapsel staat volgens jou het beste bij dun haar?

Kapsels halflang haar laagjes - halflang haar in laagjes
Kapsels halflang haar laagjes – halflang haar in laagjes | halflang haar in laagjes

Image Source: katharinna.com

Bron: Byrdie, Marie Claire

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

Kapsel Halflang Laagjes Trends In Bruin Haar 2018 ..
Kapsel Halflang Laagjes Trends In Bruin Haar 2018 .. | halflang haar in laagjes

Image Source: inmaeconomia.info

Gallery for 12 Fantastische Vakantie-ideeën Voor Halflang Haar In Laagjes | Halflang Haar In Laagjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *